Genezing en verlichting van symptomen door te werken met de diepere achtergrond van ziekten en aandoeningen

Werken aan gezondheid

Als je wilt werken aan je gezondheid en je wilt dit doen door te werken aan de diepere oorzaken van ziekte of symptomen, kun je dat samen met mij doen. Ik werk op een unieke en dankbare manier. Het maakt harmonie in lichaam en geest mogelijk.

Bereik

Je bent met elke ziekte of klacht welkom. Het meest werk ik met volgende situaties:

  • Moeilijk heelbare aandoeningen waar reguliere zorg geen gewenst effect heeft
  • Psychosomatische klachten
  • Psychische en emotionele aandoeningen (zoals angst, depressie en )
  • Chronische ziekten en pijn
  • Kanker en andere levensbedreigende of -beperkende ziekten
  • Emotionele harmonisatie voor het sterven

Werkwijze

We werken holistisch in een 1-op-1 setting. Jouw symptomen (zoals pijn, emoties, trauma) zijn voor mij voelbaar. Door mij te verbinden met het grotere geheel (zover ik dat kan) kan er energetische uitwisseling plaatsvinden met jouw lichaam en geest. Soms raak ik je hiervoor aan en we kunnen ook ‘op afstand’ werken.
Een deel van de sessie is vaak ook dialoog, zodat wat ervaren wordt ook een plek binnen je gedachten, emoties en overtuigingen kan krijgen.
Afhankelijk van de achtergronden van je situatie en ziekte is het ook mogelijk om systemisch te werken  (dus via familieopstellingen) vooral vaak als klachten psychosomatisch van aard zijn.

Het effect van een behandeling

Het effect van het behandelen is merkbaar met onze zintuigen. Pijn verdwijnt meestal vrij snel (vaak binnen enkele minuten) en dat maakt al vaak veel meer mogelijk. Voor aandoeningen die meer chronisch zijn en trauma dieper in je cellen zit, hebben we meerdere sessies nodig. We werken dan in een traject. Behandelingen hebben hele diverse effecten, de diepere werking is dat je dichter bij Jezelf komt. Het kan zelfs gebeuren dat je weggestopte gevoelens opnieuw of zelfs voor het eerst gewaar wordt.

Tarief

€55 per half uur
€66,55 per half uur (incl. 21% btw)

Vaak is een behandeling een onderdeel van een langer coachings omdat het helpt bij bewustwording en loslaten van niet meer werkende patronen. In dit geval hanteer ik enkel het behandeltarief voor de daadwerkelijk tijd dat we op deze manier werken. Voor de tijd dat we coachen hanteer ik het coachingstarief. Wil je meer weten, neem contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Locatie

De sessies vinden plaats op de Torenallee 28-22 in Eindhoven (Strijp-S).

Inschrijving

Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie op je mail. Heb je inhoudelijke vragen neem dan contact met me op (tijdens kantooruren).