systemisch consult

Systemisch Consult

Werken met ‘wat is’

Tijdens een systemisch consult vul je je eigen idee over een vraagstuk aan met het beeld van het geheel (dat wat groter is dan jij en alle betrokkenen). Dat doen we door een vraagstuk in de ruimte op te stellen. Dit kan door belangrijke aspecten of mensen die deel uitmaken van je vraagstuk in relatie tot elkaar op te stellen door bijvoorbeeld gebruik te maken van blokjes. Als we ‘opstellen’ werken we met wat is in plaats van ons persoonlijke en altijd beperkte beeld van een situatie en van onszelf.

Waardevrij

In veiligheid, zonder oordeel, kunnen we vanuit verschillende perspectieven naar het vraagstuk kijken. Dit maakt het mogelijk om in alle vrijheid en op een waardige manier met de situatie te werken. We kunnen trachten de spanning in een systeem te verminderen waardoor trauma kan wegvloeien en nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Particulier tarief

Systemisch consult

2 uur

€120

€ 145,20 (incl. 21% btw)

Consulten vinden plaats zonder tussenkomst van zorgverzekeraars of andere partijen. Er wordt ook geen persoonlijke informatie over ziekten en achtergronden met derde partijen uitgewisseld. Voor overeengekomen afspraken  die worden uitgesteld of geannuleerd tot 1 week voor het consult wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Maak een afspraak voor een consult

Gebruik onderstaand formulier, je kunt me ook bellen 06 14 90 567 1 of mailen. Als je me een bericht stuurt, laat ik zo snel mogelijk weten wat mijn mogelijkheden zijn.